Selecteer een pagina

You and Renate is specialist in het verzorgen van relatiegeschenken op maat. Leuk voor zomaar of voor een speciale gelegenheid. Veel van onze cadeaus zijn handgemaakt en te personaliseren door middel van borduren. Zoek je een custom made relatiegeschenk met een uniek design en mooi verpakt? We leggen je graag uit hoe we dat bij You and Renate aanpakken, want ook voor jou hebben we supertoffe giveaways in de aanbieding!

Het belang van duurzame en persoonlijke relatiegeschenken

Wil je een relatiegeschenk van goede kwaliteit? Ga dan voor een duurzaam cadeau dat relevant is voor de ontvanger. Een geschenk met een professionele uitstraling is prima, maar een persoonlijke touch veel beter! Op die manier laat je een blijvende indruk achter bij je zakenrelaties. Bij You and Renate werken we veel met duurzame materialen en producten én ontwerpen we unieke cadeaus voorzien van jouw eigen beeldmerk of logo! 

Werkwijze en -proces You and Renate

Verras je zakenrelaties bij voorkeur met originele gadgets? Wij ontwerpen en borduren cadeaus in álle thema’s! Geschenken met een juridisch tintje of in regenboogkleuren, het kan allemaal! Maatwerk is ons specialisme. Hoe we dat aanpakken? Maak kennis met onze werkwijze: 

  1. Deel je idee met ons, want bij You and Renate geloven we in mooie samenwerkingen. Op kantoor, telefonisch of digitaal, het kan allemaal! Ben je nog zoekend? Geen probleem, we denken graag met je mee;
  2. We gaan op zoek naar een passend cadeau voor je relaties of ontwerpen zelf een unieke giveaway voor de ontvangers;
  3. We sturen je een digitaal voorbeeld van het ingekochte product of handgemaakte geschenk en jij laat ons weten wat je ervan vindt;
  4. Is het niet meteen goed? Geen probleem, dan doen we je gewoon een ander voorstel. Net zolang tot jij tevreden bent;
  5. Tevreden? Dan gaan we met het gewenste aantal aan de slag en komen we jouw bestelling persoonlijk afleveren.
Voorbeelden handgemaakte relatiegeschenken

Benieuwd naar wat we zoal doen? In opdracht van Johan Verweij van Virtual Office Assistant & Regenboogkaarsen.nl, hebben we verschillende regenbooggadgets ontworpen. En ook voor DigiState hebben we een tof relatiegeschenk gemaakt: een vilten hanger in de vorm van een badeend met daarop de bedrijfsnaam geborduurd. Het is zelfs hun handelsmerk geworden!

Originele relatiecadeaus bestel je bij You and Renate

Wil jij ook een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk? Neem direct contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek! En vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij onze cadeaupakketten waarmee je iemand in het zonnetje zet. Ze zijn er voor zakelijke en particuliere doeleinden en daarom hebben we voor iedere doelgroep een origineel cadeaupakket. En ook hierbij geldt: maatwerk is altijd mogelijk! Zien we je snel in onze webshop?