Selecteer een pagina

YOU AND RENATE

beweeg (met mij) in de juiste richting

PARTNERS

You and Renate beschikt over een veelzijdig netwerk van specialiste partners. Experts die me uitdagen me blijvend te ontwikkelen in mijn professie. Bovendien helpen ze me dichtbij mezelf te blijven. Het zijn tevens experts die jou via hun specialisme kunnen helpen. Wanneer nodig verwijs ik je door naar de juiste expert in mijn netwerk. 

You and me Legal

You and Me Legal is een kleinschalig en breed georiënteerd juridisch advieskantoor. Het kantoor heb ik in 2014 opgericht en sinds 2018 werk ik daarin samen met advocaat en jurist Patrick Link. We richten ons voornamelijk op (startende) ZZP’ers, het MKB, werkgevers en werknemers.

Meer weten?

 

Internet: www.youandmelegal.com

E-mail: info@youandmelegal.com

Telefoon: 06 – 15 87 21 02

LegalLink

LegalLink is er voor grensoverschrijdende vraagstukken en geschillen. Patrick werkt vanuit LegalLink als Duits advocaat. Hij brengt advies uit aan Nederlandse ondernemers op het gebied van Duits recht en staat hen bij in juridische geschillen met Duitse rechtbanken en/of handelspartners.

Meer weten?

 

Internet: www.legallink.eu

E-mail: info@legallink.eu

Telefoon: 06 – 24 35 57 37

Advocatennetwerk

Als jurist adviseer ik ondernemers breed en vooral laagdrempelig vanuit You and Me Legal. Toch is er soms een advocaat nodig. Voor sommige procedures bijvoorbeeld. Of omdat de zaak meer specialistische expertise vraagt. Ik ben jarenlang in de advocatuur werkzaam geweest en beschik over een uitgebreid netwerk van advocaten. Deskundige collega’s met wie ik regelmatig spar en overleg.

Huting Belastingadvies & Administratie

Dit Veenendaalse kantoor richt zich zowel op administratieve dienstverlening als op complexe fiscale advisering en heeft daarin jarenlange ervaring. Daarnaast verzorgt het kantoor ook salarisadministraties via de Loonbrigade. Eigenaar van het kantoor is Marcel Huting met ruim 30 jaar ervaring. Ik ben als jurist wekelijks aanwezig op het kantoor van van Huting Belastingadvies & Administratie waardoor de drempel laag is om met elkaar te sparren.

Meer weten?

 

Internet: www.hutingbelastingadvies.nl 

E-mail: info@hutingbelastingadvies.nl 

Telefoon: 0318 – 55 55 88

Tekstschrijver Johan

Tekstschrijver Johan schrijft pakkende teksten voor ondernemers. Ik heb Johan leren kennen in een plaatselijk grand café in Culemborg en sindsdien helpt hij mij waar nodig met teksten. Met zijn content weet hij altijd de juiste snaar te raken bij de doelgroep waar hij voor schrijft.

Meer weten?

 

Internet: www.tekstschrijverjohan.nl

E-mail: info@tekstschrijverjohan.nl

Telefoon: 06 – 48 38 96 70

Atexo

Atexo richt zich op grafisch ontwerp. Denk aan huisstijlen, logo’s, folders en brochures. Of websites, zoals die van You and Renate bijvoorbeeld. Ook helpt Atexo mij bij het ontwerpen en vormgeven van presentaties, advertenties en social media strategieën. Zaken die onmisbaar zijn voor iedere ondernemer die een stapje verder wil gaan.

Meer weten?

 

Internet: www.atexo.nl

E-mail: info@atexo.nl

Telefoon: 06 – 17 67 84 04

DaDi

DaDi bouwt websites voor ondernemers en in opdracht van vormgevers. Hieronder vallen ook ledensites en webshops. Tevens is het mogelijk het complete pakketje door DaDi te laten doen. Domeinregistratie, hosting, website onderhoud alles kan voor je worden gedaan.

Meer weten?

 

Internet: www.dadi.nl

E-mail: info@dadi.nl

Telefoon: 06 – 50 65 23 30 04

CONTACT

Gemaakt voor het gemak: het contactformulier! Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier testsites

TOT GAUW?!

Direct contact met You and Renate? Je bereikt me telefonisch via 06 - 15 87 21 02. Een bericht sturen mag natuurlijk ook. Stuur een e-mail naar info@youandrenate.com.  Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.