Selecteer een pagina

VRAGENUURTJE

YOU AND RENATE

Een consultant nodig die met je meedenkt over het professionaliseren van je organisatie? Met You and Renate beweeg je altijd in de juiste richting. De handvatten die ik je bied, helpen jou en je bedrijf verder ontwikkelen. 

Ben je geen ondernemer, maar heb je als student een steuntje in de rug nodig bij het voltooien van je studie of scriptie? Dan word je ongetwijfeld blij van mijn expertise, want dankzij mijn studie- en scriptiebegeleiding sluit je je studentenperiode zorgeloos af en heb je zicht op een mooie arbeidstoekomst.

En nu je hier toch bent, laat je dan ook eens verrassen door de items in mijn webshop. Geef iemand een uniek en handgemaakt kraamcadeau of gun jezelf een leerzaam boek met een juridische inslag.

CONTACT

Gemaakt voor het gemak: het contactformulier! Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier testsites

TOT GAUW?!

Direct contact met You and Renate? Je bereikt me telefonisch via 06 – 15 87 21 02. Een bericht sturen mag natuurlijk ook. Stuur een e-mail naar info@youandrenate.com.  Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.