Selecteer een pagina

YOU AND RENATE

beweeg (met mij) in de juiste richting

Over You and Renate

You and Renate wordt gerund door – hoe kan het ook anders? – Renate Verstraaten. Van huis uit ben ik jurist, maar ook heb ik jarenlang gewerkt als advocaat. Zodoende heb ik in veel keukens gekeken en talloze ondernemers gesproken. Om die reden kan ik zowel startende als ervaren ondernemers, zzp’ers en mkb’ers voorzien van juridisch advies.

Bedrijfsjurist binnen handbereik

Binnen You and me Legal ben ik een bedrijfsjurist binnen handbereik. Hierbij leg ik de focus op het voorkomen van geschillen. Dit doe ik door het maken van duidelijke afspraken, samen met jou. Wanneer de basis staat als een huis, verklein je het risico op juridische conflicten. Nieuwsgierig? Ik bied je een intake met of zonder juridische documentencheck. Bel gerust voor meer informatie.

Webshop You and Renate

In 2022 ben ik gestart met You and Renate, een webshop in cadeaus met een juridisch tintje. Geïnspireerd door mijn vader die me altijd heeft gestimuleerd om mijn dromen na te jagen. Ik vind het superleuk om zakelijke klanten te ontzorgen en blij te maken met handgemaakte gadgets of unieke cadeaupakketten. Met een enthousiast team ben ik dagelijks in de weer om mensen blij te maken.

Laten we kennismaken!

Culemborg is mijn thuisbasis, een historische vrijstad in de Betuwe. Ik woon er, samen met mijn man Martin en twee kinderen. En waar ik ook ben, je herkent me altijd aan een latte macchiato. Ik ben er dol op! Bovendien geniet ik enorm van fröbelen in de webshop en een ontspannen vrijmibo of vakantie met mijn gezin.

Wil je samen met mij op zoek hoe jij in de juiste richting beweegt of wil je weten wat ik met mijn webshop voor jou kan betekenen? Laten we vooral met elkaar kennismaken. Dat lijkt mij in ieder geval hartstikke gezellig! Zullen we samen eens een latte of koffietje drinken?

CONTACT

Gemaakt voor het gemak: het contactformulier! Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier testsites

TOT GAUW?!

Direct contact met You and Renate? Je bereikt me telefonisch via 06 - 15 87 21 02. Een bericht sturen mag natuurlijk ook. Stuur een e-mail naar info@youandrenate.com.  Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.