Selecteer een pagina

Relaties laten weten dat je ze waardeert? Investeer in relatiegeschenken! Bij You and Renate weten we alles over relatiegeschenken en hoe belangrijk het is om deze te voorzien van een persoonlijke boodschap. Wil je opvallen en zorgen voor een blijvende herinnering? Wij geven je vijf redenen waarom het áltijd meerwaarde heeft om met relatiegeschenken aan de slag te gaan!

1. Een laagdrempelige manier voor het bereiken van je doelgroep

Relatiegeschenken zijn essentieel om met potentiële klanten in contact te komen. Het is namelijk een eerste kennismaking met je bedrijf. Houd bij het geven van cadeaus rekening met de doelgroep die je wilt bereiken. Bij You and Renate hebben we bijvoorbeeld een juridische cadeauwinkel, want dit sluit perfect aan op onze juridische achtergrond. Ga daarom voor promotieartikelen die aansluiten op de niche waarin je werkzaam bent.

2. Je verstevigt je band met bestaande relaties

Relatiegeschenken versterken de band met je bestaande relaties. Uit een marketingonderzoek van Bain and Company komt naar voren dat het goedkoper is om bestaande klanten te behouden dan nieuwe klanten te werven. Meer over dit onderzoek lees je in dit artikel op LinkedIn. Klanten en dienstverleners die zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, zijn daarnaast eerder geneigd om een bij je terug te komen en dit leidt op de lange termijn tot een verhoging van je omzet.

3. Relatiegeschenken zijn te personaliseren

Het aanbod relatiegeschenken is de laatste jaren enorm gegroeid. Daarom is er voor elke doelgroep een passend cadeau aan te schaffen. Maak een goede en positieve indruk door geschenken te bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Bij You and Renate gaan we zelfs nog een stapje verder, want we ontwerpen ook zelf unieke relatiegeschenken. Daarnaast beschikken we over een borduurmachine om cadeaus te voorzien van jouw naam of logo. 

4. Een goedkope vorm van marketing

Investeren in een promotionele gift is veelal goedkoper dan adverteren via traditionele media en onlinekanalen. Bovendien is het effect vele malen groter. Relatiegeschenken zijn onder bepaalde voorwaarden ook fiscaal aftrekbaar. Hier lees je meer over op de site van de Belastingdienst. Een uitstekende reden om op onderzoek te gaan welke relatiegeschenken het beste aansluiten op jouw doelgroep!

5. Cadeaus geven is altijd leuk!

Cadeaus geven is gewoon onwijs leuk om te doen. Wie wordt er niet graag verrast met een cadeautje?! Bovendien is de voorbereiding al een boeiend proces, want je denkt na over welk geschenk perfect aansluit op je doelgroep. Laat je een positieve indruk achter, dan is je missie geslaagd. Het geluk is daarom niet alleen voor de ontvanger, jij deelt er ook in mee. Met een beetje geluk worden je cadeaus door je doelgroep ook nog eens gepromoot op social media en dit is weer goed voor jouw naamsbekendheid!

Handgemaakte relatiegeschenken bij You and Renate

Neem vooral een kijkje bij onze handgemaakte en unieke relatiegeschenken en investeer in cadeaus voorzien van je bedrijfsnaam of logo. Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn bij ons verkrijgbaar in elk denkbaar thema en maatwerk is altijd mogelijk. Laat het vooral weten wanneer je hulp of advies nodig hebt, want voor meerdere klanten hebben we al relatiegeschenken voorzien van een persoonlijke touch. Zien we je snel in onze shop boordevol relatiegeschenken?