Selecteer een pagina

YOU AND RENATE

webshop

WELKOM IN MIJN WEBSHOP

Op zoek naar een origineel handgemaakt kraamcadeau? Of zoek jij juist een cadeauotje met een juridisch tintje? Misschien doe jij liever jezelf een goed juridisch document cadeau. In de webshop van You and Renate vind  je het allemaal! Snuffel eens rond  in de juridische cadeauwinkel en verras iemand met een vrolijk badeendje, grappige toga slabber of romper. Laat je inspireren door ‘De zweetvoetenman’, een fantastisch boek voor kinderen en jongeren over rechtszaken en regels. Stel jouw eigen kraampakket samen en maak het af met een van de producten van onze merken. Leuk om weg te geven of gewoon voor jezelf! Nieuwsgierig naar meer? Scrol door het aanbod en maak je keuze! 

De beste juridische boeken vind je bij You and Renate. Zoals De Zweetvoetenman, Het Proces of Het Advocatenbrein op deze stapel.
JURIDISCHE BOEKENWINKEL

JURIDISCHE
KRAAM WINKEL

Verschillende juridische cadeau's zoals een zwarte wijnkoeler met bef van wit vilt, het kookboek 'Het Gerecht' en een klein hangertje in de vorm van een toga gemaakt van vilt.

JURIDISCHE CADEAU WINKEL

Kussen van stof in de vorm van een vos, zwarte slabber voor baby met witte bef als toga, zwarte badeend met bef van wilt vilt, gestyled met kaart en 100%leuk douchegel

UNIEKE RELATIEGESCHENKEN

Twee kraampakketten, eentje met romper in advocatentoga en knuffel en een met badcape, puntslabber en speendoekje in maanvorm

KRAAM PAKKETTEN

Cadeaupakket met tas van vilt en verschillende 100% leuk doucheproducten, een zeephanger en een speciaal voor jou kaart.

CADEAU PAKKETTEN

Verschillende slabbers, zoals de zwarte badstof slabber met witte bef van katoen als toga, een zwarte slabbert afdruk van een vos, ronde slabbers van wafelstof en puntslabbers.

HANDGEMAAKTE SLABBERS

Onze handgemaakte manden met de tekst 'speciaal voor jou' omdat You and Renate voor iedere gelegenheid een cadeau speciaal voor jou samenstelt.

SPECIALS

Verschillende babyproducten, een roestkleurig knuffelkonijn, twee speendoekjes in roest en oudroze, baby mutjes in groen, oudroze en crème en speendoekjes in teddy stof met maanvorm.

BABY PRODUCTEN

Verschillende cadeauproducten bij elkaar, zoals doucheproducten van 100% leuk, een geurkaars en amberblokjes.

CADEAU PRODUCTEN

Gehaakte met met daarop een speciaal voor jou kaart en een aantal cadeautjes en cadeauzakjes met confetti er omheen

CADEAUPAPIER & KAARTEN

We hebben een speciale KWF actiepagina. De opbrengst van die producten doneren we deels of volledig aan KWF Kankerbestrijding. Dat doen we in nagedachtenis van mijn vader, Theo Boeters, die je hier p de foto zit. En alle anderen die te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte.

KWF